Va aflati aici: GhidulMeu.ro » Media »

Cele mai interesante emisiuni de pe B1 TV in vara aceasta

Cele mai interesante emisiuni de pe B1 TV in vara aceasta

Desi vara este perioada anului cand oamenii petrec o mare parte a timpului liber in aer liber, studiile arata ca ratingul posturilor TV s-a aflat intr-o continua crestere pe timpul verii in Romania. Caldura aproape insuportabila a facut oamenii sa prefer sa stea la confortul aerului conditionat si sa vizioneze emisiunile preferate la televizor.

Postul B1 TV propune o serie de emisiuni pentru telespectatori de toate gusturile. Desigur, B1 a devenit cunoscut pentru talk show-urile si emisiunile cu tema politica. Dar in ultimul an, cel mai popular show TV propus de postul bucurestean a fost Lumea lui Banciu. Aceasta este o emisiune de revista a presei, facuta intr-un mod complet non-conformist de comentatorul sportiv Radu Banciu. Telespectatorii o pot urmari in fiecare seara la ora 11, de duminica pana vineri.

Pentru cei care urmaresc programele B1 de ani de zile, postul TV va propune emisiunea Interviurile lui Ion Cristoiu. Respectatul jurnalist roman doreste sa ofere telespectatorilor o emsiune de calitate cu invitati de marca din domenii perecum politica, economia sau cultura.

Cei care doresc sa afle ultimele noutati din domeniul economic, pot viziona emisiunea Capital TV. Acest program doreste sa ofere o imagine cat mai reala si usor de inteles tuturor marilor evenimente economice din Romania.

O alta emisiune populara, care ruleaza de cativa ani pe B1 TV, este Pasul Fortuniei. Desi ruleaza de peste 10 ani, programul de previziuni astrologice a ramas cea mai vizionata emisiune de acest gen din Romania.

Translate this post
        
        
        
        
        

Discutii

 1. Terry spune:

  superposition@sluicehouse.corrosive” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

 2. casey spune:

  dimensions@scene.pharmacist” rel=”nofollow”>.…

  good!…

 3. Jared spune:

  forum@corrupts.accordance” rel=”nofollow”>.…

  ???!…

 4. Carlos spune:

  rustled@ruminants.vague” rel=”nofollow”>.…

  ??? ?? ????!!…

 5. Gerard spune:

  gansevoort@lastree.lightweight” rel=”nofollow”>.…

  hello!!…