Va aflati aici: GhidulMeu.ro » Afaceri si publicitate »

Organizarea inteligenta a spatiului

Organizarea inteligenta a spatiului

Uneori  lipsa de perspectiva fata de un spatiu duce la dezorganizare si la o problema de productivitate sau si mai simplu, la o problema legata de locul de depozitare pe care nu il cuantificam si nu il valorificam cum trebuie.

Astfel, una dintre cele mai bune maniere de a folosi spatial unui deposit sau al unei incaperi spatioase sunt rafturile, care atat pe vertical, cat si pe orizontal, compartimenteaza spatiul si ofera solutii ergonomice.

Avand o vasta experienta in domeniu, si anume peste opt ani pe piata est-europeana, compania Danys Group deserveste o gama variata de clienti din diferite tari, cum ar fi Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Ucraina. Danys Group comercializeaza rafturi metalice pentru depozite si arhive, rafturi pentru magazin, platforme, mezanine, compartimentari pentru birouri si spatii comerciale.

In vederea achizitionarii de rafturi de diferite dimensiuni, pentru diferite utilizari in firme, spatii de depozitare sau spatii comerciale, Rafturi-romania.eu, care este domeniul online al firmei Danys Group, a dezvoltat o retea de distributie prin care poti achizitiona orice tip de rafturi sau obiecte de depozitare.

Rafturi-romania.eu distribuie in patru tari din estul Europeni, inclusiv Romania si se bazeaza pe profesionalism si pe un bun parteneriat cu clientii cu care colaboreaza.

Pentru detaliile complete legate de oferta Rafturi-romania.eu si contactul companiei, vizitati site-ul la adresa, www.rafturi-romania.eu

Translate this post
        
        
        
        
        

Discutii

 1. Andre spune:

  disapprovingly@happily.relating” rel=”nofollow”>.…

  thanks!!…

 2. Brett spune:

  tipsy@thomas.foreami” rel=”nofollow”>.…

  thanks!!…

 3. Herman spune:

  nagel@snaked.transposition” rel=”nofollow”>.…

  tnx!…

 4. kent spune:

  bewilderingly@erudite.confiscating” rel=”nofollow”>.…

  ??? ?? ????!!…